fbpx
Castingfoto Anna Schoen

Theatergroep ECHO ontvangt honorering van Gemeente Arnhem

Goed nieuws! theatergroep ECHO is op grond van de subsidieregeling Producties, Evenementen en Festivals door Gemeente Arnhem gehonoreerd voor de periode 2025-2026!

ECHO maakt voorstellingen waarin zij sociale systemen onder de loep neemt, binnenstebuiten keert en bevraagt. Dit alles met een flinke dosis bevreemding. Aan de basis ligt altijd een origineel script dat in het maakproces een beeldende en fysieke vertaling krijgt. Met haar voorstellingen wil ECHO haar eigen kleur aan het theaterlandschap geven.

De rode draad in de twee voorstellingen die het gezelschap in 2025 en 2026 wil maken is de op zichzelf teruggeworpen mens: hoe kan de kwetsbare mens onder de huidige omstandigheden overeind blijven en onze gids zijn om tot nieuwe inzichten te komen?

ECHO is een gezelschap met een heldere, eigen signatuur en kiest interessante, actuele thema’s voor voorstellingen die ertoe doen. Het heeft een goede positie binnen het Arnhemse theaterveld en speelt een sterke rol in een netwerk van collega-instellingen binnen en buiten Arnhem. De commissie waardeert daarnaast de eerlijke en heldere reflectie die ECHO geeft op de hoge werkdruk en de gevolgen hiervan in de afgelopen periode en ziet een duidelijke focus op een herijking van de organisatie voor de toekomst.‘ -aldus Gemeente Arnhem.

We bedanken de commissie van Gemeente Arnhem voor het vertrouwen en het positieve advies.

Theatergroep ECHO komt terug en we kunnen niet wachten om de nieuwe voorstellingen aan het licht te brengen!