fbpx
Wouter Van Oord En Lotte Dunselman Foto Iris Pepping

Succesvoorstelling De Poolse Bruid speelt speciale editie in De Oosterpoort

Zomer 2019 speelde theatervoorstelling De Poolse Bruid vier weken in een uitverkochte schuur van historische boerderij De Haver in Onderdendam, een rijksmonument in het bezit van het Groninger Landschap. Publiek en pers waren razend enthousiast. “Het Noord Nederlands Toneel en Toneelgroep ECHO ademen met deze voorstelling zo nu en dan de kern, maar vooral de karakteristiek van een uniek provinciaal bestaan. Smaakt naar meer. Veel meer.” schreef een recensent van het Friesch Dagblad.

Er stond een herneming in de planning die vanwege het Coronavirus is verplaatst naar 2021. Op uitnodiging van SPOT Groningen spelen we in augustus wél 13 voorstellingen in de kleine zaal van De Oosterpoort.
Per voorstelling kunnen maximaal 70 bezoekers aanwezig zijn; alles volledig conform de RIVM-richtlijnen en in een speciale opstelling. We realiseren ons dat De Oosterpoort de sfeer van historische boerderij De Haver niet kan oproepen, maar de prachtige tekst, muziek en spel zullen moeiteloos de beelden van het leven op het Hogeland creëren.

Lees meer