fbpx

Een stageplaats bij ECHO is een volwaardige plaats binnen het team. Een stagiair geven we dezelfde ruimte en vertrouwen als het jong talent.

Klinkt dit als iets voor jou? Stuur je motivatie dan naar info@tgecho.com

Graag delen we een aantal reacties van onze stagiairs:

“Stage bij tgECHO voelde niet als stage lopen. Ik werd volledig meegenomen in het proces en mijn aandeel deed, zowel als in het repeteerproces als op de vloer, niet onder aan dat van de andere spelers. Omdat het een relatief kleine groep is heb ik veel kunnen leren over wat het betekent om een groep te hebben in dit theaterlandschap. Dit is voor mij zeer waardevol gebleken, aangezien ik nu zelf een beginnend theatercollectief heb. Ook de voorstelling spelen en touren was leerzaam en heb ik als erg prettig ervaren. Er was een groot vertrouwen in de groep en dat maakte mijn periode bij ECHO zeer aangenaam. Ik heb hier kunnen toepassen wat ik op de opleiding heb geleerd, ik heb ontdekt waar mijn spel ingang ligt, maar het meest waardevolle voor mij was om meegenomen te worden in het maakproces. Ook na het spelen bij tgECHO heeft dit zich kunnen doorzetten, aangezien Anna Schoen mijn afstudeer solo begeleide”. Ella Kamerbeek (acteur Hotel Informatie)

 

“Ik heb mijn stage bij tgECHO als zeer prettig ervaren. Ik heb geen enkele keer gevoeld dat ik een stagiaire was. Ik mocht volwaardig meedraaien, en mijn ideeën werden net zo serieus overwogen als die van de anderen. Ik weet van schoolgenoten van mij dat dat ook absoluut anders kan zijn, dus daar ben ik heel blij mee. Er was  vanuit tgECHO veel begeleiding beschikbaar als ik het even niet snapte of vragen had over werkwijze etc. Omdat het voor mij allemaal nieuw was, was het fijn om af en toe met iemand te kunnen zitten en het erover te hebben. Al met al heb ik zoveel kunnen leren tijdens mijn stage dat ik me zeker genoeg voel een volgend proces in te stappen en te weten hoe het werkt”. Ilse Geilen (Club Catharsis)

 

 

 

 

 

 

“Werken met ECHO was mijn eerste stage project buiten school. Het is dan spannend om je vertrouwde toneelklas uit te stappen en met andere acteurs te werken die al langer in het werkveld zitten. Maar de  onnodige spanning was snel verdwenen toen ik merkte hoe vriendelijk iedereen was en hoe er net als in mijn klas gewoon ruimte was om te onderzoeken, mee te denken in het maakproces en grapjes te maken. Het is een eigenaardige groep met een bijzondere smaak voor humor en absurdisme. Dat trok me erg aan en ik heb ontzettend veel plezier gehad. Ik zou zeker nog eens met ze op het toneel willen staan”. Christopher van Duijn, HKU Bachelor Acting (Ondergronds)