fbpx
Ecce Homo – Bart Grietens 5

#radicaallokaal ArtEZ: ECCE HOMO onder begeleiding van Anna Schoen

#radicaallokaal ArtEZ: ECCO HOMO onder begeleiding van Anna Schoen

Onder begeleiding van Anna Schoen en met beeld en geluid van Simon Boer doen twee acteurs hun uiterste best om het voorrecht dat ons bestaan is, eer aan te doen – totdat ze echt niet meer kunnen.
Tijdens #radicaallokaal onderzoeken Jasper en Bram, samen met Anna Schoen van theatergroep ECHO, hoe ze een voorstelling die (letterlijk) aan de vooravond van de première stond weer op de rit en coronaproof krijgen. Op dinsdag ben je welkom bij de open repetitie, op donderdag zijn de ‘try-outs’ en op zaterdag is de hele voorstelling twee keer te zien. 
ECCE HOMO – Voor minder dan episch doe je het toch niet?

Ecce Homo is de afstudeervoorstelling van Jasper van der Pijl en Bram Walter, over het streven naar een groots en meeslepend bestaan. De gave om alles uit het leven te halen wordt door veel mensen niet ten volle benut, hoe zonde is dat? Als je leven volledig maakbaar is en de wereld je zoveel kansen biedt; waarom neem je dan genoegen met schrale middelmaat? Tegenslagen zijn mogelijkheden, leven is het meervoud van lef en om je evenwicht te bewaren moet je snelheid maken. 

Credits
Concept, Tekst en Spel: Jasper van der Pijl en Bram Walter – Artez Toneelschool | Eindregie en begeleiding: Anna Schoen| Beeld en Geluid: Simon Boer | Productie: Jan Smeets | Techniek: Ed Smit | Met dank aan: Juuke Schoorl, Charley Reijnders, Ernst Braches, Sanne van Slooten

ECCO HOMO is te zien op dinsdag 16 juni en donderdag 18 juni om 17.00 uur en 20.00 uur, op zaterdag om 19.00 uur en 21:00 uur in Theater a/d Rijn.