fbpx
Je zou kunnen zeggen dat ‘prikkelen’ in het DNA van ECHO zit. We leven er dan ook echt voor om prikkelend theater maken. Toch kunnen we ons best voorstellen dat je in jouw (digitale) wereld al zo’n overdaad aan prikkels moet verwerken dat de verhalen die we écht graag aan je willen vertellen op social media niet altijd helemaal bij je binnenkomen.

 

Laat ECHO je daarom meenemen in een meditatie die jou in 6 stappen rust geeft en je tot de kern laat komen van wat er écht toe doet:

Stap 1: zet een lekker kopje thee (oké, koffie of een biertje mag ook best, als je daar zen van wordt).
Stap 2: zet het muziekje met geluiden van stromend water hieronder op.
Stap 3: surf nu naar http://bit.ly/tgecho-nieuwsbrief
Stap 4: je bent aangekomen in de digitale omgeving die we ‘onze nieuwsbrief’ noemen. Een plek waar je zonder afleiding, in alle rust en op jouw tempo, in één overzicht alle informatie kan laten binnenstromen die het ECHO-universum je wil vertellen.
Stap 5: schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief. Voortaan komt de nieuwsbrief vanzelf bij je binnen in je mailbox.
Stap 6: door je drankje naar keuze en de geluiden van stromend water zal je nu vast naar het toilet moeten. Geef toe aan die drang en laat alles stromen, tot je weer helemaal geland bent.

#namaste #🧘#onelove
theatergroep ECHO