fbpx
Anna Meer Hd

Moeder-zonder-moeder-dag

Op de dag vóór Moederdag organiseert theatergroep ECHO i.s.m. moederszondermoeder.nl een bijzondere middag die in het teken staat van moeders zonder moeder.

Onlangs speelde theatergroep ECHO de voorstelling 𝙀𝘾𝙃𝙊, een verpletterende, muzikale, zwart-komische one-woman-show over een moeder zonder moeder.
Naast de voorstelling wilde maker en speler Anna Schoen ook andere moeders zonder moeder een podium bieden om hun verhaal te delen. Dat resulteerde onder andere in 𝗲𝗲𝗻 𝗼𝗻𝘁𝗿𝗼𝗲𝗿𝗲𝗻𝗱𝗲 𝘃𝗶𝗱𝗲𝗼𝗿𝗲𝗲𝗸𝘀 van documentairemakers Marie-Anne Faustinelli en Caro de Feijter waarin zes totaal verschillende moeders vertellen over hun leven zonder moeder.
Op Moeder-zonder-moeder-dag, in het leven geroepen door theatergroep ECHO i.s.m. moederszondermoeder.nl gaan deze korte videoportretten in première.

Daarnaast interviewen we de makers en de moeders, zijn er optredens van 𝗲𝗶𝗴𝗲𝗻𝘇𝗶𝗻𝗻𝗶𝗴𝗲 𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲𝘀𝘁𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝘀𝗽𝗿𝗲𝗸𝗲𝗿𝘀 en is er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Programma
Muziek: Shishani en Lavalu
Poëzie: Koen Frijns
Interviews met: Anna Schoen (theatergroep ECHO), Marjolein Simons, en de geportretteerde moeders
Host: Evita de Roode

~
Wil je deze dag bijwonen? Stuur dan een mailtje naar publiciteit@tgecho.com of zet jezelf op ‘aanwezig’ in het Facebookevenement.
~