fbpx
Anna Meer Hd

Moeder-zonder-moeder-dag

Op de dag vรณรณr Moederdag organiseert theatergroep ECHO i.s.m. moederszondermoeder.nl een bijzondere middag die in het teken staat van moeders zonder moeder.

Onlangs speelde theatergroep ECHO de voorstelling ๐™€๐˜พ๐™ƒ๐™Š, een verpletterende, muzikale, zwart-komische one-woman-show over een moeder zonder moeder.
Naast de voorstelling wilde maker en speler Anna Schoen ook andere moeders zonder moeder een podium bieden om hun verhaal te delen. Dat resulteerde onder andere in ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ๐˜€ van documentairemakers Marie-Anne Faustinelli en Caro de Feijter waarin zes totaal verschillende moeders vertellen over hun leven zonder moeder.
Op Moeder-zonder-moeder-dag, in het leven geroepen door theatergroep ECHO i.s.m. moederszondermoeder.nl gaan deze korte videoportretten in premiรจre.

Daarnaast interviewen we de makers en de moeders, zijn er optredens van ๐—ฒ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐˜‡๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ en is er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Programma
Muziek: Shishani en Lavalu
Poรซzie: Koen Frijns
Interviews met: Anna Schoen (theatergroep ECHO), Marjolein Simons, en de geportretteerde moeders
Host: Evita de Roode

~
Wil je deze dag bijwonen? Stuur dan een mailtje naar publiciteit@tgecho.com of zet jezelf op ‘aanwezig’ in het Facebookevenement.
~