fbpx
PrbeeldONDERGRONDSbalkje

Luister naar de podcast “Ondergronds”

 

Arnhemmer Laurens van Lottum ontdekte eind mei bij toeval een nog niet eerder ontdekt ondergronds gangenstelsel, toen hij zijn sleutels liet vallen in een put bij de Mariënburgstraat in Arnhem. Een simpel telefoontje naar de gemeente zou het probleem hebben opgelost, maar het openen van deze put werd angstvallig tegengehouden. Via een omweg is het hem alsnog gelukt in de put te komen. Omdat de gang van zaken zo vreemd was, is hij geluidsopnames gaan maken.

Al eeuwenlang gaan er geruchten rond over het gangenstelsel onder Arnhem. Oude panden in de binnenstad zouden verbonden zijn met kerken en kloosters. Maar wat er nou werkelijk van waar is, is tot nu toe altijd onduidelijk gebleven. In “Ondergronds” komen we daar stukje bij beetje achter. In deze spannende en absurdistische podcast serie neemt Laurens ons mee op zijn surrealistische speurtocht
in het gangenstelsel dat wel degelijk blijkt te bestaan.

 

Afleveringen 

De eerste aflevering wordt gepubliceerd op zondag 7 juni 2020 om 20:30 uur en dan volgt iedere dag een nieuwe aflevering om 20:30 uur tot en met zondag 14 juni.

 

Laurens routekaart

Ontwerp: Lieveke op ten Berg

 

Teaser

 

Help ons mee en doneer!

Vind je deze gratis podcast nou super tof en zou je graag iets willen bijdragen, zodat wij theater kunnen blijven maken? Doneer dan een eenmalige gift en je maakt ons enorm blij!

Doneren

 

 

Credits

Aan deze podcast werkten mee:  tgECHO, De Vlieg, Marc Wortel, Rinus Aarts, Leon Brill, Anna Schoen, Laurens van Lottum, Niki Verkaar, Linda Zijl, Christopher van Duijn en Teun Smits. Illustratie Petra Bouwens