fbpx

Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 juni presenteren vijf kerverse alumni van de HKU opleiding Writing for Performance in samenwerking met ECHO hun afstudeerstukken via een online leesavond. Iedere avond staat in het teken van één student. De stukken worden gelezen door een mix van gerenommeerde acteurs en jong talent.
De leesavonden beginnen om 20:00, zijn openbaar en gratis te volgen via zoom. Meld je op tijd aan, want vol=vol. Klik op een schrijver voor meer informatie en/of aanmelden:

Teaser 

 

HKU – Writing for Performance

Writing for Performance is de enige voltijd hbo-studie tot dramaschrijver in Nederland. Door middel van een uitgebreid lessenpakket leren de studenten alle technieken die ze nodig hebben om een professionele schrijver te worden. Ze zijn daardoor breed inzetbaar. Afgestudeerden vinden daarom niet alleen hun weg in het theater en de film- en tv sector maar ook in het schrijven van literatuur, jeugdliteratuur, poëzie en andere genres.

Lijkt het je interessant om jouw eigen tekst(en) te bespreken? Stuur dan een berichtje naar anna@tgecho.com

Help ons mee en doneer!

Vind je deze leesavonden nou super tof en zou je graag iets willen bijdragen, zodat wij deze avonden kunnen blijven organiseren? Doneer dan een eenmalige gift en je maakt ons enorm blij!