fbpx
Tgecho Team Nye

Kom maar op met dat 2021!

Misschien ben je wel nog steeds aan het bijkomen van de kerstdiners en alle oliebollen, appelbeignets en andere vette fratsen die je rond de jaarwisseling naar binnen hebt gewerkt.

Wij van theatergroep ECHO zijn de beroerdste niet, en gunnen je -helemaal na dat absolute klote 2020- best een redelijke uitbuiksessie. Toch krijg je hier van ons niet te lang de tijd voor. Wij beginnen 2021 namelijk -met dank aan de steun van ๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐˜€ ๐—•๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ ๐—–๐˜‚๐—น๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐—ณ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐˜€, ๐—™๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐˜€ ๐—ฃ๐—ผ๐—ฑ๐—ถ๐˜‚๐—บ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป, ๐—ก๐—ข๐—ฅ๐— ๐—” ๐—ณ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐˜€, ๐—น๐—ถ๐—ฟ๐—ฎ ๐—ณ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐˜€, ๐——๐—ถ๐—ผ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฝ๐—ต๐˜๐—ฒ en ๐—š๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ ๐—”๐—ฟ๐—ป๐—ต๐—ฒ๐—บ- hoopvol, met hernieuwde energie en een agenda propvol toffe plannen.

We hopen jou dan ook weer snel het theater in te kunnen sleuren om je te voeden met een nodige dosis vernieuwend theater, met een snufje punk-poรซzie, absurdisme, en activisme.