fbpx

EINDLAND

9 t/m 19 september 2021 / ASM Haven/Stadsblokken, Arnhem

eindland


WEERBERICHT EINDLAND VRIJDAG 10 SEPTEMBER

De weergoden van EINDLAND hebben ons gerustgesteld: alle regen die nu valt, valt niet vanavond. Ofwel: wij gaan er vanuit dat EINDLAND – post-apocalyptisch mini-festival vanavond gewoon door gaat. Hou onze socials en website in de gaten bij twijfel.
Neem wel geschikte kleding mee (en draag geschikte schoenen!) . We raden het gebruik van paraplu’s tijdens de voorstelling af in verband met de zichtlijnen.
Heel graag tot vanavond!
Wij voeren hier intussen zonnedansjes uit!! Doe je met ons mee?

EINDLAND

theatergroep ECHO en Hoogte80 Festival presenteren: een absurdistische, post-apocalyptische buitenvoorstelling, met een thema dat nog nooit zo relevant is geweest als nu!

EINDLAND is tien jaar geleden ontwikkelt voor Festival over het IJ aan de NSDM-Werf in Amsterdam. De recente ontwikkelingen in de wereld laten goed zien dat het thema van EINDLAND relevanter is dan ooit, en schreeuwen dan ook om reprise! En die gaat er komen: tien dagen lang op bij de ASM Haven/Stadsblokken; een spectaculaire locatie, vlakbij het centrum van Arnhem.

Het verhaal van EINDLAND gaat over twee toekomstige primitievelingen die leven bij het afvoerputje van de wereld. Al boerend en scheldend duiken ze daar de verroeste resten van een beschaafde wereld op. De resten van deze beschaving die de wezens nooit gekend hebben roepen vragen op…

 

“Energiek en verassend.” Volkskrant
“Magisch Kijkje in een mythische wereld.” NRC
“De gedroomde locatietheatervoorstelling.” NRC

 

EEN MINI-FESTIVAL

De voorstelling komt ultiem tot z’n recht op de ASM Haven. Deze locatie leent zich ook perfect voor een festival setting. Om die te creëren hebben we de handen ineengeslagen met Hoogte80 Festival. Samen met deze gedroomde partner zullen we het EINDLAND-terrein 10 dagen lang omdopen tot een post-apocalyptisch -maar evengoed gemoedelijk- mini-festival, inclusief live-muziek, waanzinnig lekker plantaardig eten én EINDLANDS eigen speciaalbier ‘KOPSAP’.

 

Tekst: Jibbe Willems
Spel: Anna Schoen, Lotte Dunselman, Jiska Mensink
Regie: Roeland Hofman
Muziek: Daan Hofman
Dramaturgie: Ninke Overbeek
Scenografie: Wikke van Houwelingen en Noa Helder
Techniek: Erik Drost en Koos Wolters 
Productie: Caco Verhees 
Zakelijke leiding: Corien van der Poll 
PR: Janai Shiboleth

Foto & Video