fbpx
Arnhem, 2 Juni 2020. De Acteurs Anna Schoen En Laurens Van Lottum Van Tonnelgroep Echo In Het Moerriool Met Erik Laurentzen Van De Gemeente. Ze Gaan Een Hoorspel Maken Over Leven In Ondergronds Arnhem.  Foto: Gerard Burgers

De pers over “Ondergronds”

foto door Gerard Burgers in De Gelderlander

 

De thuisrecensent van Theaterkrant, schreef een recensie over Ondergronds “Absurdistisch thrillerhoorspel over ondergrondse geheimen“. 

” het zijn echte tgECHO-personages. Het gezelschap voert in zijn voorstellingen vaker uitvergrote personages op, die ze vervolgens met ingeleefd en integer spel toch diepgang inblazen. Ook De Vlieg toonde zich eerder al bedreven in het ontrafelen van schijnbaar voorspelbare personages”. 

“.. de signatuur tgECHO doet een omvangrijker en kritischere agenda vermoeden, die het absurdisme en de banaliteit naar een hoger plan tillen”.

 

⭐️⭐️⭐️⭐️ Theaterparadijs “Ondergronds: geweldige sfeeropbouw in mysterieus hoorspel” 

“‘Ondergronds’  (..)  weet op een héérlijke manier de luisteraar te verwarren door op een zeer doordachte manier steeds opnieuw te klinken als een serieuze, onderzoeksjournalistieke podcast. Alle elementen zijn er: verdachte interviews, louche ontmoetingen en een sterk uitgangspunt. Dat terwijl ‘Ondergronds’ natuurlijk gewoon een uitstekend gemaakt hoorspel is. Een schitterende balans tussen fictie en non-fictie” 

 

Omroep Gelderland maakte een item: “Arnhemse theatermakers lanceren podcast ondergronds

 

De Gelderlander sprak met Anna Schoen en Laurens van Lottum over Ondergronds en schreef een uitgebreid artikel:

 

In de Buurt Arnhem over Ondergronds: “Van toneel naar podcast: ‘we hadden nooit verwacht dat dit allemaal onder onze eigen stad bestond

 

Eigen Arnhem publiceerde het bericht: “Arnhem ontdekt verborgen leven via ondergronds gangenstelsel